Rólunk

A gyógyászati segédeszköz gyártása és forgalmazása terén jelentős múltra visszatekintő, 30 éve működő magyar vállalkozás. A cég neve különböző jelentéseivel jól kifejezi hozzáállásunkat, filozófiánkat, melynek középpontjában a rászorulók, betegek elkötelezett segítése áll. 

A latin salus szó, jelent egészséget, jó létet, üdvöt, biztonságot, megfogalmazva, egy, az egész embert szem előtt tartó szemléletet, mely hozzáállás fókuszában az egész ember életminőségének javítása áll. Egy olyan szolgálat, mellyel egy meghatározott élethelyzetben lévő, szükséget szenvedő embertársunk mellé tudunk állni, tudunk neki segíteni. 

Ezt az elkötelezett szolgálatot próbáljuk megvalósítani üzleti tevékenységünkön keresztül vagy az ezen célok megvalósításában dolgozó alapítványok támogatásával. Ezt a szemléletet képviselik egyfelől, az általunk gyártott minőségi, egyedi gyártású ortopédtechnikai eszközök, ahol ortopédtechnikusaink egyedileg kísérik a betegeket a diagnózistól a gyógyulás útján. 

Másfelől az üzleteinkben található gyógyászati-, rehabilitációs termékek széles választéka, mely a legrövidebb időn belül a megfelelő tanácsadással áll a rászorulók rendelkezésére. Ennek a minőségi szolgáltatásnak az alapja, azok a magasan képzett és elkötelezett szakemberek, akik személyes odafigyelésükkel és gondoskodásukkal teszik teljessé a szakmai munkát. A meglévő tapasztalatainkat és munkatársaink kiemelkedő tudását kutatási területen is hasznosítjuk segítve a segédeszközök fejlesztését, hogy a rászorulókat minél jobb életminőséghez és mielőbbi gyógyuláshoz segítsük.


Kereskedelem, termékkínálat

15000 árucikkünkben fő helyet a gyógyászati segédeszközök és az otthonápolási termékek foglalják el, melyek az életminőség javítását szolgálják. Termékpalettánk lefedi az átmeneti, vagy végleges egészségkárosodással élő embereknek szükséges eszközöket. Mindezek mellett, terápiás, diagnosztikai, ápolási, rehabilitációval kapcsolatos orvostechnikai eszközöket is beszerezhet nálunk. Minden olyan terméket, ami egészségmegőrzéssel, egészségfejlesztéssel, egészségvédelemmel kapcsolatos, igyekszünk kínálni. 

A SALUS preventív gyermekcipő, fogalommá vált az elmúlt 30 év során. Itt összegződnek az egyedi cipőgyártásban szerzett tapasztalataink, mellyel egy széles körben használható termékkel segítjük gyermekeink egészséges fejlődését. 

Szaküzleteinkben vényes és szakmai kiszolgálással állunk minden vevőnk rendelkezésére.